Ypotheto Blog

Μία παραλλαγή σε wordpress

  • ypotheto09@gmail.com

    Προστεθείτε στους 8 εγγεγραμμένους.
  • Βρείτε μας στο FACEBOOK

  • Follow Ypotheto on Twitter

Έλα να σου δείξω την ιστοσελίδα σου…

Posted by ypotheto στο 08/01/2011

Μιας και οι νέοι δήμαρχοι έχουν εγκατασταθεί στα δημαρχεία τους και καθώς ο Καλλικράτης θέλει οπωσδήποτε την ιστοσελίδα του Δήμου να λειτουργεί, είπα να κάνω μια βόλτα στα sites των Δήμων της Χαλκιδικής να δω τι παίζει.

Δήμος Πολυγύρου: Το site του Δήμου ήταν πάντοτε ενημερωμένο και συνεχίζει να είναι. Ο νέος Δήμαρχος έχει βάλει το χαιρετισμό του και καθημερινά προστίθενται νέα στοιχεία. Το γκρι κυριαρχεί και το site ολόκληρο είναι σα τη συννεφιασμένη Κυριακή.

Δήμος Αριστοτέλη: Το καλό site του πρώην Δήμου Σταγείρων- Ακάνθου άλλαξε ως όφειλε τον τίτλου του, προστέθηκαν τα βιογραφικά του Πάχτα και τα ονόματα συμβούλων και λοιπών, αλλά για να μπεις πρέπει να γράψεις τη λέξη ierissos.gr. Η Αρναία το ξέρει;

Δήμος Σιθωνίας: Το πολύπαθο site που… έμοιασε το Δήμο του, είχε να ανανεωθεί από το 2007. Επιτέλους μπήκε σε φάση ανανέωσης, υπάρχει χαιρετισμός του νέου Δημάρχου και διάφορα άλλα στοιχεία, τα οποία όμως πρέπει να συμπληρωθούν.

Δήμος Προποντίδας: Ο νέος Δήμαρχος έσπευσε να κάνει ένα site στην πλατφόρμα του Σύζευξις, αλλά μάλλον έγινε βιαστικά και δε μοιάζει σε τίποτα το παλιό του Δήμου Μουδανιών. Λες κι άμα αργούσε 10-20 μέρες θα τον τραβούσε το αυτί ο Ραγκούσης .

Δήμος Κασσάνδρας: Σα να μην πέρασε μια μέρα… Ο Αριστείδης Κανέλης μας καλωσορίζει στο Δήμο του και μας εύχεται καλή περιήγηση. Τη σελίδα καθώς την βλέπεις σου ‘ρχεται να πιείς κι έναν καπουτσίνο…

Ένα Σχόλιο to “Έλα να σου δείξω την ιστοσελίδα σου…”

  1. Anonymous said

    http://www.dimosaristoteli.gr

Σχολιάστε